MAGAZIN

Alen Islamović o supruzi Marjani s kojom je u braku više od 40 godina: Doživjela je sve i svašta

Objavljeno

na datum

Alen Islamović je u novom intervjuu, između ostalog, govorio o svojoj supruzi Marjani s kojom je u braku više od 40 godina.

Upoznao ju je kada je imao 22 godine, a ona 16. Novinarka ga je pitala kako Marjana je Marjana podnosila teret njegove slave.

“Ona je to nosila. Kada premotam film, ona je stvarno doživjela sve i svašta – od tračeva, pogotovo onih iz svijeta estrade… Ako s nekim staneš od poznatih faca, pogotovo sa ženskom osobom, odmah se stvara trač. Sve je to hrabro iznijela i divim joj se. Ona je moja najbolja i najljepša ljubav”, rekao je za Blic.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Također otkrio kako je Bijelo dugme 1986. godine odsviralo nekoliko koncerata oko Zagreba zato što se Marjana trebala poroditi. Alen je ushićeno čekao da mu se rodi kćerka.

“Pet koncerata smo svirali bezveze, samo da ne sjedimo. Goran me je svako jutro pitao: ‘Hoće li, je li? Vidi šta će biti’ pa mu ja kažem: ‘Čekaj Gorane, ne rađam ja'”, rekao je uz osmijeh.

Alen i Marjana dvije kćerke – Unu i Laru. Pjevač žali zato što je zbog posla propustio veliki dio njihovog odrastanja. No, sada svaki trenutak provodi s unucima. Odgovorio je na pitanje kako bi reagovao kada bi mu neko od njih rekao da se želi baviti muzikom.

“Odmah kažem ne, u ova vremena ne. Curicama ne bih preporučio da se bave ovim poslom. Ova vremena su napornija. Imam sreće što sam postigao slavu u onoj državi”, odgovorio je.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

U fokusu

Exit mobile version