BOSNA I HERCEGOVINA

Isak odgovorio Dodiku: O njegovoj majci neću davati komentare, dovoljno joj je teško što mu je majka

Objavljeno

na datum

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak odgovorio je Miloradu Dodiku na prozivke upućene na današnjoj konferenciji za medije u Banjoj Luci te je rekao kako njegovoj porodici nije potrebno nikakvo oslobađanje.

U osvrtu, Isak je naglasio kako je riječ “oslobađanje” jedna od onih koje mjesecima muče porodicu Dodik.
“Meni i mojoj porodici, za razliku od Milorada Dodika koji je u kriminal uveo i vlastitu djecu, nije potrebno nikakvo oslobađanje. ‘Oslobađanje’, ‘advokati’, ‘optužnica’ i ‘zatvor’ vjerovatno su riječi koje već mjesecima muče porodicu Dodik. O majci Milorada Dodika neću uopšte davati nikakve komentare. Toj ženi dovoljno je teško zbog same činjenice što je majka Milorada Dodika i što je rodila čovjeka koji će ostati upamćen kao historijska sramota”, rekao je Isak.

Također, rekao je i kako bi za građane RS-a bilo mnogo bolje da Dodik nije na funkciji.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

“Svaka konferencija Milorada Dodika baci me u razmišljanje. Zaista sam uvjeren kako bi za građane bh. entiteta RS bilo bolje kada bi na funkciju predsjednika RS-a postavili panj. I panj ima bolje manire od pojave koja se odaziva na ime ‘Milorad Dodik”, zaključio je Isak.

Podsjetimo, Dodik je tokom konferencije u Banjoj Luci komentirao izjave Rame Isaka na propalestinskom skupu u Banjoj Luci.

“Koji ministar? To je smlata koja jakim izjavama želi pokriti djelovanje. Neka proba osloboditi. Neka oslobodi mamu. To je težak trenutak koji postoji u sukobu između Izraela i Palestine, prije svega Hamasa. Ono što su učinili 7. oktobra spada u zločin koji je skrenuo pažnju cijelog svijeta”, rekao je Dodik.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

U fokusu

Exit mobile version