Connect with us

KLJUČ

KLJUČ: Traži se pomoć građana u pronalasku Pajić Emina

Objavljeno

na datum

MUP USK

Polovinom januara 2023 godine u policijsku stanicu Ključ obratila se sestra od nestalog Emina i prijavila njegov nestanak, a za istim je narednog dana od strane policije USK-a raspisana i operativna potraga.

Prema posljednjim informacijama, nestalo lice Pajić Emin je primjećen dana 25.10.2022. godine oko 13,00 sati kod trgovine „Motorex“ u Sanskom Mostu, a istog dana oko 16,00 sati i u selu Biljani, općina Ključ.

Međutim i pored svih poduzetih aktivnosti (nekoliko pretraga terena, provjera putem drugih policijskih stanica i policijskih agencija u Bosni i Hercegovini) navedeno lice još uvijek nije pronađeno.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Pozivamo sve one koji imaju bilo kakva saznanja o kretanju ili boravku navedenog lica da nas obavijeste na broj telefona 037/662-222 ili 037/661-092 kao i direktnim kontaktom sa pripadnicima policije USK-a,saopćeno je iz MUP-a USK.

Nastavi čitati
Marketing
Klikni za komentar

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

KLJUČ

Ključ: Obustava potrage za licem Nezić Samir zvani „Božo“ ili „Did“

Objavljeno

na datum

Administator

MUP USK

Dana 19 februra 2024 godine u pripadnici policijske stanice Ključ su kontinuiranom pretragom terena s ciljem pronalaska nestalog lica Nezić Samir iz Ključa, a za kojim je bila raspisana i operativna potraga, istog pronašli na šumskom području lokaliteta Klanac, općina Ključ.

Samir je pronađen bez vidnih povreda, ali veoma iscrpljen i narušenog zdravstvenog stanja, nakon čega je prevezen u Dom zdravlja Ključ radi ukazivanja medicinske pomoći.

Uprava policije MUP-a USK zahvaljuje građanima koji su surađivali sa policijom iz Ključa te dijelili saznanja o mogućem kretanju navedenog lica, saopćeno je iz MUP-a USK.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Nastavi čitati

KLJUČ

Ključ: Kod vozača iz Sarajeva u vozilu pronađena marihuana

Objavljeno

na datum

Administator

Dana 20.02.2024. godine u 20,20 sati na Magistralnom putu M-5 u blizini mosta na rijeci Sani patrola policije zaustavila je i kontrolisala putnički automobil marke Audi A3, BiH registarskih oznaka sa kojim je upravljao dvadesetedevetogodišnjak iz Sarajeva dok se na mjestu suvozača nalazio dvadesetpetogodišnjak iz Sarajeva.

Izlaskom iz vozila vozač je u ruci držao papirnu vrećicu u kojoj se nalazila veća količina suhe zeljaste materije koja je svojim izgledom asocirala na opojnu drogu Kannabis sativa koja mu je oduzeta.

Prilikom pretresa u vozilu su pronađeni i privremeno oduzeti jedna od kutija cigareta u kojoj su se nalazile dvije ručno spravljene cigarete „Joint“ sa sadržajem suhe zeljaste materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Kannabis sativa kao i jedan mobilni telefon marke Iphone.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Nakon obavještenja dežurne tužiteljice Tužilaštva USK-a ista je naredila lišenje slobode te dalju kriminalističku istragu zbog sumnje u izvršenje krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“,saopćeno je iz MUPA-a USK.

Nastavi čitati

KLJUČ

Ključ: Traži se pomoć građana u pronalasku Nezić Samira zvanog “Božo” ili “Did”

Objavljeno

na datum

Administator

Dana 07. februra 2024 godine u policijsku stanicu Ključ obratio se brat od nestalog Samira i prijavi njegov nestanak, a za istim je narednog dana od strane policije USK-a raspisana i operativna potraga.

Prema posljednjim informacijama, nestalo lice Nezić Samir je primjećen dana 04.02.2024 godine oko 15,30 sati u naselju Hasići općina Ključ.

Međutim i pored svih poduzetih aktivnosti od strane policije i srodnika navedeno lice još uvijek nije pronađeno.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Pozivamo sve one koji imaju bilo kakva saznanja o kretanju ili boravku navedenog lica da obavijeste policiju na broj telefona 122 ili na broj telefona 037/661-222 kao i direktnim kontaktom sa pripadnicima policije USK-a.

Opis lica: Visina oko 170 cm, težina oko 70 kg, slabije tjelesne građe, kosa prosijeda kratko ošišana, oči smeđe. Karakteristični osobni znak je nedostatak 3 prednja zuba u gornjoj vilici. U trenutku nestanka na nogama je imao crne vojničke čizme, a bio je obučen u plave hlače i duks majicu crne boje.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa
Nastavi čitati
Marketing
Marketing

U fokusu