MAGAZIN

VIDEO – Skočio u bazen pun motornog ulja, a onda shvatio kakvu je grešku napravio

Objavljeno

na datum

Momci su nekako uvijek skloni tome da vole izvoditi gluposti, ali ova ekipa je ipak otišla korak dalje. Naime, društvenom mrežom X kruži video grupe muškaraca mlađe dobi, reklo bi se ovako na prvu negdje s ruskog govornog područja, koja je izvela poprilično opasnu vratolomiju.

Naime, jedan od hrabrijih u grupi mislio je da će biti fora skočiti u bazen pun motornog ulja. Stao je na ćošak bazena, omotao neku vrećicu oko vrha glave da bi zaštitio kosu, i u kupaćim gaćama skočio.

Kratka digresija. Jeste li ikada umrljali ruke ili neki dio tijela motornim uljem? Ako jeste, onda znate da se ne skida baš lako.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

U to se brzo uvjerio i ovaj čovjek. Uronio je u bazen i iz njega izašao gotovo jednakom brzinom kojom je i ušao. Zašto? Pa vjerovatno je shvatio da je napravio ogromnu grešku.

Bio je potpuno crn, od vrha glave do pete, oči i nos su mu bili prekriveni uljem, a ekipa oko njega je umirala od smijeha. Ubrzo su smogli malo snage i pokušali ga oprati, ali nije išlo.

Nanijeli su mu prvo sloj deterdženta, a onda ga pokušali oprati miniwashem, ali bezuspješno. Kako je na kraju završio nesretnik, to se ne zna, ali gotovo sigurno se nije lako riješio motornog ulja i vjerovatno to više neće napraviti, piše Klik.hr.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

U fokusu

Exit mobile version