BOSNA I HERCEGOVINA

Stotine ljudi na dženazi Nizami Hećimović: Suze i jecaji zbog svirepo ugašenog života

Objavljeno

na datum

Članovi porodice, rodbina, prijatelji te brojni građani danas su se okupili na posljednjem ispraćaju Nizame Hećimović, koju je u petak ubio njen partner Nermin Sulejmanović.

Suze i jecaji danas su okovali Gradačac, posebno u naselju Mionica, zbog tuge koja prevladava u mnogim ljudima zbog monstuoznog ubistva Nizame Hećimović.

Članovi porodice, rodbina, prijatelji te veliki broj građana danas se okupio prvenstveno ispred Nizamine rodne kuće, a tužna povorka zatim se uputila ka džamiji u Mionici-Krčevina u Gradačcu, gdje je klanjana dženaza. Svoj vječni smiraj Nizama pronalazi na lokalnom mezarju.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Bilo ko od prisutnih teško može izustiti neku od riječi, zbog neizmjerne tuge koju osjećaju zbog ugašenog života i to na najsvirepiji način.

Poznato je da je Nizamu prvenstveno krvnički pretukao, a onda i ubio njen nevjenčani suprug Nermin Sulejmanović, koji se po izlasku iz vikendice na kojoj je počinio zločin, zaputio ka centru Gradačca. Tamo je ubio još dvije osobe, tačnije oca i sina, dok je suprugu, odnosno majku teško ranio. Uz to je ranio i dvije osobe, nakon čega je počinio samoubistvo.

Monstruoznosti ovog zločina dodatno doprinosi i činjenca da je Sulejmanović ubistvo partnerice izvršio na očigled njihove devetomjesečne djevojčice, a čin je prenosio putem društvene mreže Instagram.

Među okupljenima na današnjem posljednjem ispraćaju Nizame Hećimović nisu bili zvaničnici, što je želja članova njene porodice, a koja je ispoštovana.

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

U fokusu

Exit mobile version