CRNA HRONIKA

Dva mjeseca na psihijatriji ga nisu promijenila: Ovo je bizarna želja dječaka koji je počinio masakr u Beogradu

Objavljeno

na datum

Četrnaestogodišnji Kosta Kecmanović koji je 3. maja u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u Beogradu počinio jedan od najtežih zločina u historiji Srbije, ubivši devetero svojih školskih drugova i čuvara, i ranivši petero učenika i nastavnicu historije, već skoro dva mjeseca se nalazi na jednoj psihijatrijskoj klinici u Beogradu, i kako Kurir saznaje od dobro obavještenog izvora, za svoje roditelje ima jednu bizarnu želju.

Naime, dječak ubica smješten je na klinici, sam u sobu, ali pod budnim okom policije i ljekara koji ga opserviraju. I dok se svi pitaju šta je natjeralo dječaka, učenika sedmog razreda, da uzme očev pištolj i počini masakr, on se, prema riječima izvora Kurira, pita šta će biti s porodičnim novcem?!

  • U jednom trenutku, dječak je rekao da bi želio da svojim roditeljima pošalje jednu poruku kada bude mogao. “Želim da im kažem da novac koji su štedjeli za moje školovanje ulože u indeksne fondove. Dok sam ja zatvoren, da ne propadnu pare”, navodno je poručio ocu i majci – ispričao je za Kurir dobro obavješten izvor.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

U fokusu

Exit mobile version