Connect with us

UNSKO-SANSKI KANTON

Halil Bajramović: 90 posto Krajine bi učinilo isto

Objavljeno

na datum

Zastupnik Naroda i pravde (NiP) u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine Halil Bajramović na svom Facebook profilu oglasio se nakon što je fizički napao Sulejmana Samardžića, savjetnika premijera Unsko-sanskog kantona (USK) i člana Narodnog evropskog saveza (NES).

Bajramović je naglasio kako ima potrebu da se izvini svim prijateljima i članovima Narod i pravde NiP-USK koji su vjerovali u njege.

Višegodišnja tortura, požari, uništavanje, uvrede rezultirali su posljedicama nakon kojih ništa nije isto. Ne tražim da me razumije bilo ko, pogriješio sam i priznajem svoju grešku, takav sam da “crvena linija” uvijek mora postojati u svemu, pogotovo kad mi dirnu ono što mi je sveto, to nije dobro, ali takav sam – napisao je Bajramović.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Bajramović naglašava kako ovo doživljava kao kvalitetnu pripremu za svoju diskreditaciju.

Uspjeli su i ja im čestitam. Naivno sam nasjeo na ciljanu provokaciju i to priznajem.

U narednim danima više informacija

Sulejman Samardžić, Mustafa Ružnić, ta ekipa, su redovno radili na uništavanju mog života. O njima nisam razmišljao ni sekunde, upadoše mi u život, iskoristiše sve ono što su pripremali ranije i tu smo gdje jesmo, nekad su neki potezi neizbježni. Kao čoviek se i njima izvinjavam, iako nisu grama zaslužili – tvrdi Bajramović.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Kaže i kako bi 90 posto njegove Krajine učinilo isto da su preživjeli ono što je on preživljavao od iste te ekipe.

U narednim danima dat ću više informacija o daljnim koracima, želim prvenstveno zaštititi svoju porodicu, prijatelje, ono što smo godinama gradili u NiP-u, Bosnu i Hercegovinu, po cijenu da ne budem ni u NiP-u, a ni u Bosni i Hercegovini – napisao je Halilović.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa
Nastavi čitati
Marketing
Klikni za komentar

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

VELIKA KLADUŠA

Velika Kladuša: Bivšoj supruzi slao glasovne poruke prijetećeg sadržaja

Objavljeno

na datum

Administator

Policiji u Velikoj Kladuši jučer u prijepodnevnim satima ženska osoba R. P. N. prijavila je svog bivšeg supruga P. D., potvrđeno je za portal “Avaza” iz MUP-a USK.

Prema navodima iz prijave, ženi je bivši suprug putem glasovnih poruka uputio više prijetnji vulgarnog sadržaja.

Upoznati su policijski službenici u Velikoj Kladuši i Tužilaštvo USK koje je naložilo da se sprovedene istraga za krivično djelo nasilja u porodici – kazao je za „Avaz“ Bahrudin Dželalagić, portparol MUP-a USK.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Nastavi čitati

BIHAĆ

Bihać: Pijan urinirao na javnom mjestu pa vrijeđao patrolu koja je došla na poziv građana

Objavljeno

na datum

Administator

U Bihaću je jedan muškarac prekršajno kažnjen nakon što je urinirao na javnom mjestu, a potom vrijeđao policijsku patrolu, potvrđeno je za portal “Avaza” u MUP-u USK.

Događaj se desio jučer u bihaćkom naselju Ozimice 1, a građani su u 14.39 sati policiji prijavili muškarca.

Policijska patrola pronašla je prijavljenog K. M. koji je bio u vidno alkoholiziranom stanju. Tom prilikom nije propustio da vrijeđa patrolu.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa
  • Njemu je uručen prekršajni nalog jer je vršeći fiziološku potrebu izložio intimni dio tijela pogledu drugom, a zatim i omalovažavao ovlaštena službena lica prilikom vršenja službenih poslova i zadataka – rečeno je u za portal “Avaza” u MUP-u USK.

Nastavi čitati

VELIKA KLADUŠA

Velika Kladuša: Zbog narkotika procesuirano pet dilera

Objavljeno

na datum

Administator

MUP USK

Dana 24.01.2023 godine policijski službenici Uprave policije MUP-a USK, su na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja i planskih aktivnosti na suzbijanju zloupotrebe droga, te na osnovu Naredbe Općinsko suda u Cazinu, na pet lokacija na području Cazina vrše pretrese stambenih objekata i pratećih objekata, te pokretnih stvari osumnjičenih lica i to Ć. R., D. O., M. I. i S. J. svi iz Cazina.

Kod navedenih lica zasad je pronađena neodređena količina praha bjele boje koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „kokain“, te veća količina novca u raznim apoenima i mobilni telefoni, a koje se dovodi u vezi sa prodajom opojnih droga,saopćeno je iz MUP-a USK.

Navedena lica su lišena slobode te će biti predati postupajućem tužiocu Kantonalnog tužilaštva USK-a uz Izvještaji o izvršenim krivičnim djelima iz člana 238. KZ F BiH „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga”.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Nastavi čitati
Marketing
Marketing

U fokusu