BOSNA I HERCEGOVINA

Generali BiH poslali poruku političarima

Objavljeno

na datum

Udruženje generala Bosne i Hercegovine zaželjelo je danas sreću svim probosanskim političkim subjektima i pojedincima sa porukom da “ne zaborave sve što su obećali”.

“Noćas u 24:00 sata završava se izborna kampanja u Bosni i Hercegovini i počinje predizborna šutnja. Čuli smo mnogo planova, ekspertiza, analiza, ali i velikih obećanja. Kao generali okupljeni u Udruženju generala Bosne i Hercegovine, svim političkim subjektima i pojedincima, naravno probosanskim, želimo sreću i da nakon ustanovljavanja vlasti ne zaborave sve što su obećali”, poručili su.

U saopštenju se dalje navodi da “kao generali proizašli iz Armije RBiH i Oružanih snaga BiH posebno podržavamo kandidate koji su bili naši saborci u odbrambeno-oslobodilačkom ratu, sve dokazane patriote Bosne i Hercegovine, i političke opcije i pojedince za koje naša domovina i njen suverenitet nije i ne smije biti upitan. Od svih njih zahtijevamo da im pored sveukupnog prosperiteta i euro-atlantskih integracija Bosne i Hercegovine, u budućnosti prioritet budu i veterani koji su branili i odbranili našu domovinu od agresije.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Nadamo se da ćemo sa izabranim nosiocima vlasti na svim nivoima, kao i do sada, raditi na izgradnji jake i prosperitetne Države Bosne i Hercegovine”, zaključeno je u saopštenju Udruženja generala Bosne i Hercegovine.

1 komentar

  1. Ilija

    02.10.2022. at 11:18

    Čitam i ne mogu da se načudim ovolikom bezobrazluku.Jebes državu ako će nas voditi nepismeni i bez obraza političari.Sve što su mogli su uništili i pokrali.

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

U fokusu

Exit mobile version