BIHAĆ

Na obale Une dolaze velike svjetske zvijezde: Mahmut Orhan izvođač na Imperium festivalu u Bihaću

Objavljeno

na datum

Imperium festival 2022 u organizaciji Muzičkog udruženja Soundkeepers, koji ove godine slavi 20 godina svoga postojanja, građanima Bihaća, kao i gostima te turistima poklanja koncertnu manifestaciju za pamćenje.

Festival ove godine prezentira slobodu kao univerzalnu ljudsku vrijednost, a izvođači na ovogodišnjem izdanju, koji traje od 5. do 7. augusta su: Mahmut Orhan, Christian Varela, Paolo Barbato, Bonjasky i drugi.

Mjesto vrhunske zabave je Gradska otoka koju okružuje rijeka Una, u neposrednoj blizini stare jezgre grada, a odličnu energiju uz najmoderniju tehničku opremu osjetit će svi oni koji na vrijeme kupe ulaznicu za ovaj sepktakl pod otvorenim nebom. Osiguran je i after party.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Grad Bihać ove godine bilježi pozitivne turističke trendove, a na ulicama borave turisti iz cijeloga svijeta. Svakodnevno se traži ugodan smještaj, rafting avantura, kulturni događaji, prostor za dobru zabavu, ukusna hrana i piće.

To nije iznenađujuće premda je Bihać, u magazinu Time Out, kojeg su prenijeli mnogi svjetski i regionalni mediji, proglašen među 16 top turističkih destinacija u Evropi za 2022. Ovaj gradić na sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine zaslužuje vašu pažnju, a najbolja prilika da osjetite njegove čari su upravo dani u periodu Imperium festivala.

Više informacija o izvođačima, mjestu festivala, cijeni ulaznica i drugim deraljima pronađite na Facebook stranici.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

U fokusu

Exit mobile version