SPORT

Inter se gasi: Gotovo je, nema nam spasa

Objavljeno

na datum

Prvi pobjednik Hrvatskog nogometnog kupa Inter iz Zaprešića u novoj sezoni neće imati seniorsku ekipu, te se povlači iz drugoligaškog takmičenja.

“Ne znam šta bih vam rekao, gotovo je. Trebamo zadržati dostojanstvo, biti ozbiljni prema sebi i drugima, već ove sedmice ćemo se povući iz drugoligaškog takmičenja. Sve smo pokušali, ali se toliko toga poklopilo protiv nas, nema nam spasa“, rekao je prvi čovjek kluba Branko Laljak za 24sata.hr.

“Moramo vidjeti što će se događati s omladinskom školom, sigurno da ćemo s njima nastaviti raditi, djeca će nam igrati u svojim natjecanjima, samo je pitanje pod kojim imenom, Intera više neće biti. Sutra smo trebali imati Skupštinu kluba, ali od toga neće biti ništa. Svi su se potencijalni investitori povukli iz ove priče, gotovo je.”

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

“Iskreno, u cijeloj priči najviše zamjeram samome sebi, ja sam vodio taj klub, ja sam na čelu Intera i ja na koncu nisam uspio pronaći rješenje. Tako da je naša priča gotova, Inter se gasi nakon 93 godine postojanja. Vjerujte, ovo su najteži dani u mom životu”, zaključio je Laljak.

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

U fokusu

Exit mobile version