Connect with us

Nekategorisano

U 24.- toj godini života na ahiret preselio Mahmić (Ćazim) Mualem

Objavljeno

na datum

Tužnog srca i s bolom u duši obavještavamo rodbinu, komšije i prijatelje da je naš dragi Mahmić (Ćazim) Mualem u 24. godini života preselio na Ahiret,

Dženaza namaz polazi u ponedjeljak dana 20.06.2022. godine, a ukop i klanjanje će se obaviti na mezarima Dobro Selo poslije ikindije namaza.

Da mu dragi Allah dž.š., podari džennet, a porodici sabur.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Nastavi čitati
Marketing
Klikni za komentar

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nekategorisano

„Krimolovci“ u novembru primili 311 poziva od kojih je 68 sa korisnim informacijama

Objavljeno

na datum

Administator

sipa krimolovci

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u novembru 2023. godine registrirali su ukupno 311 poziva, od kojih je 68 sa korisnim informacijama o krivičnim djelima i izvršiocima, na osnovu kojih je sačinjeno isto toliko kriminalističko-obavještajnih izvještaja.

Putem telefonske linije „Krimolovci“ zaprimljeno je ukupno 230 poziva, od kojih je devet poziva bilo sa korisnim informacijama o krivičnim djelima i izvršiocima.

Takođe, putem elektronskog obrasca za prijavu krivičnog djela na zvaničnoj veb stranici SIPA-e zaprimljena je 81 prijava, od čega je 59 prijava bilo sa korisnim informacijama.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

U novembru je pristiglo 27 povratnih informacija po kojima je postupala SIPA ili su ih dostavila nadležna policijska tijela.

Pored navedenog, policijski službenici SIPA-e dali su 38 savjeta građanima koji su ih kontaktirali putem anonimnog i besplatnog telefonskog broja „Krimolovci“ – 080 020 505.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa
Nastavi čitati

Nekategorisano

Na Ahiret preselio Kečanović (Juso) Meho

Objavljeno

na datum

Administator

Dana 05.12.2023. godine u 63-oj godini života na Ahiret je preselio Kečanović (Juso) Meho.

Dženaza milog nam rahmetlije će se obaviti dana 07.12.2023. godine (četvrtak) u 14:00 sati (poslije ikindija namaza) na mezarju BREKOVICA-Bajrići.

Dženaza kreće ispred KB”Dr.Irfan Ljubijankić“ u 13:00 sati.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Da mu se Allah dž.š. smiluje podari dženent, a porodici sabur.

Nastavi čitati

Nekategorisano

Javni oglas za prijem namještenika u radni odnos na određeno vrijeme u Kantonalno tužilaštvo Unsko-sanskog kantona – Područno tužilaštvo u Sanskom Mostu

Objavljeno

na datum

Administator

Javni oglas za prijem namještenika u radni odnos na određeno vrijeme u Kantonalno tužilaštvo Unsko-sanskog kantona – Područno tužilaštvo u Sanskom Mostu, broj: A-963/23 od 29.11.2023.godine

  1. VIŠI REFERENT – TUŽILAČKI ASISTENT – DAKTILOGRAF – 1 (JEDAN) IZVRŠILAC – do povratka višeg referenta – tužilačkog asistenta-daktilografa sa porodiljnog odsustva

Nastavi čitati
Marketing
Marketing

U fokusu