Connect with us

BIHAĆ

FOTO – U sukobu migranata u Bihaću jedna osoba smrtno stradala!

Objavljeno

na datum

Migranti u Bihaću

U gradskoj aleji u Bihaću, u blizini stadiona NK Jedinstvo i TC Belamionix večeras je došlo do sukoba grupe migranata u kojem je jedna osoba smrtno stradala potvrđeno je iz MUP-a USK.

Desio se sukob više migranata u kojem je korišteno vatreno oružje. Jedna osoba je podlegla povredama na licu mjesta dok je još jedan migrant zadobio teške tjelesne povrede i on se nalazi u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, rekao je za USKinfo.ba portparol Uprave policije MUP-a USK Adnan Beganović.

Sektor policije za krvne delikte vrši uviđaj, radi se na prikupljanju informacija kako bi se došlo do počinioca, dodao je Beganović.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa
Nastavi čitati
Marketing
1 komentar

1 komentar

  1. Hasib

    16.04.2022. at 11:38

    Ova situacija sa migranti ma je katastrofa ono treba odma čim Ji vidiš u gradu da se pokupe i sa njima na lipu jer u gradu nisu pod nadzorom i rade krivična djela ako je migrant onda se zna gdje migranata treba da bude u centrima za migrante

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BIHAĆ

VIDEO – Prevazilaženje predrasuda: Sve više Roma u Bihaću pohađa školu i bilježi uspjehe

Objavljeno

na datum

Administator

Zbog predrasuda Romi u Bosni i Hercegovini suočavaju se s brojnim problemima. Često osuđena na prosjačenje, romska djeca zbog toga ne idu u školu.

Ipak, u Bihaću se odnos prema ovoj kategoriji građana proteklih godina znatno poboljšao, a uz podršku i angažman institucija i lokalne zajednice, sve više djece pohađa osnovnu i srednju školu, ali i bilježe uspjehe.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa
Nastavi čitati

BIHAĆ

Na Ahiret preselila Kulenović (Hodžić) Sadija

Objavljeno

na datum

Administator

Sa žalošću javljamo rodbini, prijateljima i poznanicima da je dana 09.04.2024. godine nakon kraće bolesti u 75-oj godini života na Ahiret preselila Kulenović (Hodžić) Sadija iz Bihaća.

Dženaza i ukop mile nam rahmetlije će se obaviti dana 12.04.2024. godine (petak) u 14:30 sati na mezarlucima “HUMCI” u Bihaću.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa
Nastavi čitati

BIHAĆ

Bihać: Kadeti-polaznici za čin mlađi inspektor potpisali ugovore

Objavljeno

na datum

Administator

Dana 05.04.2024 godine u prostorijama Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona su u prisustvu ministra i zamjenika direktora Uprave policije budući kadeti-polaznici za čin mlađeg inspektora potpisali ugovore o međusobnim pravima i obavezama između Uprave policije MUP-a USK i kadeta polaznika za vrijeme trajanja osnovne obuke za čin „mlađi inspektor“ na policijskoj akademiji Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova.

Obuka, koja počinje 08.04.2024 godine, održat će se u trajanju od tri mjeseca na policijskoj akademiji i jedan mjesec u Upravi policije MUP-a USK nakon čega će se sa uspješnim kadetima pristupiti o potpisivanju ugovora o zaposlenju u Upravi policije MUP-a USK.

Ministar Habibija i zamjenik direktora Kozlica su budućim polaznicima akademije čestitali na odabiru te su im zaželjeli sreću u nastavku obuke.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Nastavi čitati
Marketing
Marketing

U fokusu